palinure international

This is a discussion on palinure international within the Internet HYIP Scams forum, part of the Money Frauds and Scams category; Originally Posted by Unregistered من 1 سال هست که اینوست کردم و تمام سودهام رو گرفتم. حساب ارزی هم دارم ...

Consult Your Own Personal Lawyer Now!
Reply

Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 3 votes, 4.67 average. Display Modes
Old Oct 6th, 2009, 10:11 AM   #51
iran
Guest

iran's Avatar

Default Re: palinure international

Quote:
Originally Posted by Unregistered View Post
من 1 سال هست که اینوست کردم و تمام سودهام رو گرفتم. حساب ارزی هم دارم و از طریق اون هم سودم رو گرفتم.پسر داییم تو آمریکا هست که اونم اینوست کرده
خیالتون رو راحت کنم تا 10 سال دیگه این کمپانی هست و شما میتونین در اون اینوست کنین.اگه مدرک میخواین شماره بزار

آنكس كه بداند و بداند كه بداند اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
وآنكس كه بداندونداندكه بداند بيدارش نماييد كه بس خفته نماند
آنكس كه نداندوبداندكه نداند لنگان خرك خويش به منزل برساند
وآنكس كه نداندونداند كه نداند در حهل مركب ابدالدهر بماند
salam ,shoma chetori hesabe arzi baz kardid mishe man ro ham rahnamaiy konid man ieki az aza hastam ke baraie naghd kardane poolam moshkel daram,merc
  Reply With Quote
Sponsored Links
International Law Issues?
Old Oct 6th, 2009, 10:15 AM   #52
iran
Guest

iran's Avatar

Confused Re: palinure international

Quote:
Originally Posted by Unregistered View Post
من 1 سال هست که اینوست کردم و تمام سودهام رو گرفتم. حساب ارزی هم دارم و از طریق اون هم سودم رو گرفتم.پسر داییم تو آمریکا هست که اونم اینوست کرده
خیالتون رو راحت کنم تا 10 سال دیگه این کمپانی هست و شما میتونین در اون اینوست کنین.اگه مدرک میخواین شماره بزار

آنكس كه بداند و بداند كه بداند اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
وآنكس كه بداندونداندكه بداند بيدارش نماييد كه بس خفته نماند
آنكس كه نداندوبداندكه نداند لنگان خرك خويش به منزل برساند
وآنكس كه نداندونداند كه نداند در حهل مركب ابدالدهر بماند
salam,baraie naghd kardane poolha ia dar vaghe point chetori baiad hesab arzi baz konim.
  Reply With Quote
Old Oct 27th, 2009, 09:03 PM   #53
Unregistered
Guest

Unregistered's Avatar

it's all con. i even know who planed this money game. it's handling from some Iranians.
  Reply With Quote
Old Oct 27th, 2009, 09:14 PM   #54
Unregistered
Guest

Unregistered's Avatar

برای اثبات اینکه آیا یک شرکت سرمایه گذاری واقعی است و آیا واقعاً در امریکا ثبت شده است یا نه فقط یه سوال بپرسید.
آیا می شود از طریق کارت های اعتباری بین المللی (مثل مسترکارت یا ویزا کارت) پرداخت انجام داد یا خیر؟
احتمال داره که به شما بگن میشه ولی تا واقعاً این کار رو انجام ندادید حرف اونها رو باور نکنید
من حتی میدونم توی ایران سایت و پلن پالینور رو کی طراحی کرده. لطفاً خودتون رو گول نزنید.
نکته ی دیگه اینه که شما اگه طرحی داشته باشید که 6% سود بده به هر بانک بین اللملی ارائه کنید به شما اعتبارات نا محدود میده و طرح شما رو با سود 8% بهتون برمی گردونه. دیگه نیازی به جذب سرمایه های خرد نیست.
نکته ی بعد اینه که چنین سرمایه گذاری با چنین سودی در ایران هم غیرقانونی هست چه برسه به امریکا که نرخ بهره ی بانکیش از 3-4% هیچ وقت بیشتر نمیشه(برای اطلاعات بیشتر رابطه ی بین نرخ بهره و تورم و رشد اقتصادی رو بررسی کنید) در ضمن من خودم سالها فارکس کار کردم. یه نکته جالب به شما بگم و اینکه قیمت مس شاید بیش از یکی دو سال هست که روند نزولی داره. پس این شرکت چطوری میتونه از سرمایه گذاری تو معادن مس شیلی اینقدر سود کنه که اینقدر هم به شما فریب خوردگان سود بده؟!!!
همین الآن پولتون رو پس بگیرید و از این کلاه بردارها که من کاملاً میشناسمشون شکایت کنید.
به این سیستم ها سیستم های الماسی یا استخر پول میگن. که با یه سرمایه اولیه شروع به کار میکنه و جذب سرمایه میکنه و سود رو به سورت ای پوینت پرداخت میکنه. این روند جذب سرمایه تا اونجا که رشد صعودی داره ادامه پیدا میکنه و وقتی که به ماکزیمم حالت خودش رسید و روند نزولی حس شد سرکردگان این شرکت ها با تمام پول جمع شده فرار میکنند. و به افرادی که در کف مجموعه قرار دارند نه تنها سودی نمیرسه بلکه کاملاً مال باخته به حساب می آیند.
  Reply With Quote
Reply

Bookmark & Share

Tags
palinure international, scam

This thread has 53 replies and has been viewed 8404 times

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

| More