palinure international
This is a discussion on palinure international within the Internet HYIP Scams forum, part of the Money Frauds and Scams category; Originally Posted by Unregistered من 1 سال هست که اینوست کردم و تمام سودهام رو گرفتم. حساب ارزی هم دارم ...
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#51 | |
|
Guest
|
Quote:
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Guest
|
Re: palinure international
Quote:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Guest
|
it's all con. i even know who planed this money game. it's handling from some Iranians.
|
|
|
|
#54 |
|
Guest
|
برای اثبات اینکه آیا یک شرکت سرمایه گذاری واقعی است و آیا واقعاً در امریکا ثبت شده است یا نه فقط یه سوال بپرسید.
آیا می شود از طریق کارت های اعتباری بین المللی (مثل مسترکارت یا ویزا کارت) پرداخت انجام داد یا خیر؟ احتمال داره که به شما بگن میشه ولی تا واقعاً این کار رو انجام ندادید حرف اونها رو باور نکنید من حتی میدونم توی ایران سایت و پلن پالینور رو کی طراحی کرده. لطفاً خودتون رو گول نزنید. نکته ی دیگه اینه که شما اگه طرحی داشته باشید که 6% سود بده به هر بانک بین اللملی ارائه کنید به شما اعتبارات نا محدود میده و طرح شما رو با سود 8% بهتون برمی گردونه. دیگه نیازی به جذب سرمایه های خرد نیست. نکته ی بعد اینه که چنین سرمایه گذاری با چنین سودی در ایران هم غیرقانونی هست چه برسه به امریکا که نرخ بهره ی بانکیش از 3-4% هیچ وقت بیشتر نمیشه(برای اطلاعات بیشتر رابطه ی بین نرخ بهره و تورم و رشد اقتصادی رو بررسی کنید) در ضمن من خودم سالها فارکس کار کردم. یه نکته جالب به شما بگم و اینکه قیمت مس شاید بیش از یکی دو سال هست که روند نزولی داره. پس این شرکت چطوری میتونه از سرمایه گذاری تو معادن مس شیلی اینقدر سود کنه که اینقدر هم به شما فریب خوردگان سود بده؟!!! همین الآن پولتون رو پس بگیرید و از این کلاه بردارها که من کاملاً میشناسمشون شکایت کنید. به این سیستم ها سیستم های الماسی یا استخر پول میگن. که با یه سرمایه اولیه شروع به کار میکنه و جذب سرمایه میکنه و سود رو به سورت ای پوینت پرداخت میکنه. این روند جذب سرمایه تا اونجا که رشد صعودی داره ادامه پیدا میکنه و وقتی که به ماکزیمم حالت خودش رسید و روند نزولی حس شد سرکردگان این شرکت ها با تمام پول جمع شده فرار میکنند. و به افرادی که در کف مجموعه قرار دارند نه تنها سودی نمیرسه بلکه کاملاً مال باخته به حساب می آیند. |
|
![]() |
| Bookmark & Share |
| Tags |
| palinure international, scam |
This thread has 53 replies and has been viewed 8404 times
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|
|
||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
| Palinure International | Esi | Internet HYIP Scams | 5 | Nov 5th, 2009 01:20 PM |
| anybody know anything about palinure ??? | omar | Internet HYIP Scams | 43 | Nov 1st, 2009 07:51 AM |
| PALINURE INTERNATIONAL, LLC | ARAT | Money Frauds and Scams | 14 | Sep 12th, 2009 03:33 AM |
| Palinure International | Mutual Fund | Internet HYIP Scams | 16 | Sep 5th, 2009 07:59 PM |
| palinure international company | Unregistered | Miscellaneous Topics | 0 | Jul 28th, 2009 11:41 PM |
All times are GMT -5. The time now is 10:44 PM.

Re: palinure international

Linear Mode